Loading...
Blog-post Thumbnail ICT | consultancy | infra development | application development | managed services

Contact


https://www.splendit.net
Zelliksesteenweg 12
1082 Sint-Agatha-Berchem
Gert Beliën
els.dooms@splendit.net

How To Apply


Op onze website www.splendit.net staan alle type vacatures die wij aanbieden, via deze link kan u meteen uw kandidatuur doorsturen.

Deze wordt behandeld en na een eerste telefonische screening door onze recruitersteam, wordt u voor een face to face diepte-interview op ons kantoor uitgenodigd. Hier zal u ook na het gesprek met de de recruiter, contact hebben met de sales manager, voor concrete jobvoorstellen en -mogelijkheden.

Description


SplendIT is een consultancy bedrijf met een unieke HR approach. We werken steeds vanuit het perspectief van de kandidaat dewelke ook centraal staat in onze strategie. Dankzij de diversiteit en geografische spreiding van onze meer dan 40 partners hebben we een vacature op maat voor elke consultant.
Wij bieden onze medewerkers: concrete en individuele opvolging, tailor fit opleidingen, evolutie mogelijkheden, concrete HR aanpak, bestendigd door onze lage drempelpolitiek.
We werken nauw samen met onze partners dewelke bijna alle grote IT-Consultancy bedrijven omvatten binnen België. Dit om onze IT professionals voldoende opportuniteiten te geven om in contact te komen met de projecten die we dagdagelijks van onze partners ontvangen en omgekeerd. We opteren steeds voor een kwalitatieve samenwerking met elke partij door open en transparant te communiceren.
Dankzij onze unieke tussenmarkt approach, waar wij met onze partners succesvol samenwerken, hebben wij toegang tot 89% van alle ICT vacatures in België.

Number of employees in Belgium: 185
Number of employees in total: 185
Internships: No