Loading...
Blog-post Thumbnail Technology | Engineering | Maintenance | Production | Chemicals | Digitalization | Elektromechanics

Contact


https://www.basf.be
Scheldelaan 600
2040 Antwerpen
Benthe Costermans
rekrutering@basf.com

How To Apply


Young Graduates Selection:
1) Schrijf je in op de VTK Jobfair op 26/2/19 of mail je CV naar rekrutering@basf.com & Ontvang een uitnodiging voor een redeneertest (logisch denken) via email
2) 13 tem 15 maart komen we in Gent langs om kennis met je te maken tijdens een 1e interview van een uur (HR en technisch inzicht/interesse)
3) Tussen 27/3 en 1/4 wordt je uitgenodigd op BASF Antwerpen voor een assessment dag. Daarna krijg je meteen feedback!
4) Reeds tijdens de paasvakantie sturen we contractvoorstellen uit. Wie weet wordt jij lid van de BASF familie?!

Description


Onze BASF-collega’s werken wereldwijd samen om innoverende oplossingen en geavanceerde concepten te ontwikkelen. Hun passie doet ons bedrijf vooruitgaan en versterkt onze leiderspositie in de sector. BASF verwelkomt dynamische teamplayers, gepassioneerde en creatieve persoonlijkheden.

Jaarlijks werven wij ingenieurs aan met verschillende vakgebieden: werktuigkunde, elektrotechnieken, energie, chemische technologie, materiaalkunde, bouwkunde, logistiek, etc. BASF biedt iedereen een aangename werkomgeving, met stevige opleidingstools en een actief jobrotatiebeleid. Je hebt zelf je carrièrepad in handen. Dit kan verrassende wendingen nemen!

Je komt terecht in een stabiel bedrijf waar ondernemerschap en innovativiteit beloond worden. BASF biedt bovendien een aantrekkelijk salaris en een uitgebreid pakket aan voordelen, zoals bedrijfswagen met tankkaart, smartphone, internetvergoeding, maaltijdcheques en een interessant verzekeringspakket.

Met onze slagzin “We create chemistry” doelen we op onze productie van hoogwaardige producten en intelligente oplossingen. Zo speelt BASF een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op globale uitdagingen zoals klimaatbescherming, energie-efficiëntie, voeding en mobiliteit. Met meer dan 110.000 medewerkers staan we ten dienste van klanten en partners in bijna alle landen van de wereld.

Aarzel niet om ons te contacteren via rekrutering@basf.com.

Number of employees in Belgium: 3700
Number of employees in total: 110000
Internships: Yes