Loading...
Blog-post Thumbnail textile | ICT

Contact


https://www.baltagroup.com
Wakkensteenweg 2
8710 Sint-Baafs-Vijve
Daphne Vermeesch
human.resources@baltagroup.com

How To Apply


human.resources@baltagroup.com

Description


Balta is de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa. Balta heeft een geconsolideerde netto omzet van 689 miljoen euro (PF 2017) en de producten worden geëxporteerd naar meer dan 130 landen wereldwijd. Sinds juni 2017 is Balta Group genoteerd op Euronext Brussel.

Balta omvat: geweven karpetten (balta home), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de residentiële markt (balta carpets en ITC), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de contract markt (arc edition, modulyss en Bentley) en naaldvilt en technische non-wovens (Captiqs).
Balta heeft wereldwijd 9 productievestigingen, waaronder 6 in België, 1 in Los Angeles, 2 in Uşak Turkije en 1 distributiecentrum in Rome (USA) voor Noord-Amerika.
Balta wordt gedragen door de inzet en de werkkracht van zijn 4.000 medewerkers. Alles is gericht op een professionele, klantvriendelijke aanpak waardoor we ons kunnen profileren als betrouwbare partner.
Een unieke marktgerichte creativiteit, een sterk doorgedreven verticale integratie en ‘operationele uitmuntendheid’ op elk niveau, vormen de voornaamste krachtlijnen van onze strategie. Een duurzame ontwikkeling van alle activiteiten is belangrijk voor Balta. De installatie van zonnepanelen, een van de grootste projecten in de Benelux, voor de productie van groene elektriciteit is een voorbeeld van deze ambitie.
Balta streeft ernaar om alle klanten een superieure kwaliteit te leveren met een goede service in al zijn aspecten. Balta staat voor het betrouwbaarste bedrijf in de sector voor alle belanghebbenden.

Number of employees in Belgium: 2800
Number of employees in total: 4400
Internships: Yes