Loading...
Blog-post Thumbnail ICT | technology | consulting | analysis | development

Contact


https://www.ae.be/
Interleuvenlaan 27B
3001 Heverlee
Steffi Theuwissen
steffi.theuwissen@ae.be

How To Apply


Leer ons beter kennen via https://www.ae.be/juniors.
Kom je graag met ons in contact? Stuur een mailtje naar jobs@ae.be t.a.v. Steffi Theuwissen.

Description


AE is een consultancy organisatie die haar klanten helpt bij het realiseren van hun strategische doelstellingen in de digitale wereld. We doen dit door bij onze klanten samen stil te staan, hen te helpen innoveren in de diensten die ze in de markt willen zetten en mee te bouwen aan de technologie om dit mogelijk te maken.

Sinds 2011 mogen we ons bij AE jaar na jaar een Great Place to Work noemen. Naast onze klantgerichte mindset vinden we het uiterst belangrijk om de verbondenheid en samenwerking tussen onze collega?s te versterken. AE?ers helpen elkaar. Kennisdeling, vorming en betrokkenheid zijn bij ons dan ook dagelijkse kost. Bovendien geloven we sterk in het groeipotentieel van elke AE?er. We helpen je om je persoonlijke doelstellingen te definiëren en ondersteunen je in het behalen ervan. Zo neem je jouw carrière in eigen handen en evolueer je in de richting die jij voor ogen hebt.

Wij zoeken
Neem als young graduate een vliegende start dankzij het AE Apprenticeship als junior analist of junior technical consultant. Is je keuze nog niet glashelder? Geen zorgen, bij AE hoef je je carrière niet volledig op voorhand uit te dokteren. Je krijgt de nodige begeleiding om te ontdekken waar je interesses liggen. Na het AE Apprenticeship start je bij je eerste klant, onder begeleiding van collega AE'ers die in dezelfde klantencontext actief zijn.

Wij bieden
Bij AE krijg je de kans om je in te schrijven in onze bedrijfscultuur, neem je je ontwikkeling in eigen handen en krijg je verantwoordelijkheid om mee na te denken met onze klanten en samen uitdagende projecten te realiseren.

Number of employees in Belgium: 300
Number of employees in total: 300
Internships: Yes