Loading...
Blog-post Thumbnail Innovation | Automation | IT | Industry 4.0 | Industrial Performance

Contact


https://www.vinci-energies.be/nl/
Leon Bekaertlaan 24
9880 Aalter
Stefanie Peremans
jobfairs.veb@vinci-energies.com

How To Apply


Een job bij Actemium en Axians laat je toe je technische en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een organisatie die innovatie en team spirit aanmoedigt, en je krijgt de kans om je eigen loopbaan uit te stippelen.

Klaar voor een carrière met een geweldige toekomst?
www.actemium.be
www.axians.be
Stefanie Peremans - HR Officer
014/ 85 91 15 - stefanie.peremans@vinci-energies.net

Description


Actemium
Werk mee aan de industrie van morgen! Gepassioneerd door elektriciteit, instrumentatie, automatisering of montage? Bij Actemium, onderdeel van VINCI Energies en marktleider in solutions & services voor de industrie, vind je jouw ‘perfecte match’. Werk mee aan de optimalisering van de industriële activiteiten & processen van onze klanten, waaronder heel wat topspelers in de industrie. Je komt terecht in een organisatie die team spirit & innovatie sterk aanmoedigt en volop inzet op persoonlijke groei en opleiding. Samen gaan we verder dan het creëren van oplossingen... we bouwen aan de industriële omgeving van de toekomst!

Axians
Geef ICT jouw ‘touch’! In onze sterk verbonden wereld biedt Axians, onderdeel van VINCI Energies, als ‘linking pin’ smart solutions & services voor ICT en telecom. Letterlijk ‘the best of ICT with a human touch’: innovatieve en best-in-class technologieën en expertise combineren we met een persoonlijke aanpak, zowel naar onze klanten als naar jou als collega toe. Je gaat aan de slag in een inspirerend en innovatief kader, met veel ruimte voor eigen inbreng & ondernemerschap. Aan afwisseling geen gebrek: in team realiseer je uitdagende projecten voor verschillende klanten in diverse sectoren (business, gezondheidszorg, industrie, ...).Of ben je eerder hands-on technisch en lijkt het je wel wat om turn-key projecten of onderhoud voor telecom- en radio operatoren te realiseren? Kies voor een job in een bruisende omgeving waar kennisdeling & opleiding centraal staan, maar de fun-factor evenzeer belangrijk is!

Number of employees in Belgium: 900
Number of employees in total: 200000
Internships: Yes