EMECS Career & Technology Event
Loading...
Op zoek naar de job | stage | carrière | toekomst van je dromen?
Ontdek EMECS

EMECS Career & Technology event

EMECS staat voor Electro-Mechanical, Electronical and Computer Science engineering. Op dit Career & Technology evenement ontmoet je dus alleen bedrijven die voor jou interessant zijn. CenEka, PKarus en IEEE Student Branch hebben de handen in elkaar geslagen om jullie in een zo aangenaam mogelijke sfeer in contact te brengen met de meest fascinerende bedrijven voor jouw job of stage.
Inschrijven


eten

Niets leuker dan je toekomst plannen met een drankje en hapje. Daarom bieden we je gratis pasta en drinken aan, zo heb je geen enkele reden om 's avonds snel naar huis te gaan.

praten

Praat met ingenieurs en kom te weten hoe het er na je studies echt aan toe gaat. Laat HR-vertegenwoordigers jullie de carrièremogelijkheden tonen in een ontspannen omgeving.

microtalks

Luister naar korte voorstellingen over spitstechnologie of interessante cases van je favoriete bedrijf. Een ideale gespreksopener om er daarna op af te stappen.

data

Laat je leiden door onze slimme algoritmes naar de voor jou meest relevante bedrijven. Laat je interesses bepalen welke µtalks je volgt en wie je aanspreekt.


Maandag 12 maart, 2018

Van 17:00 tot 20:00
iGent
Technologiepark-Zwijnaarde 15
9052 Zwijnaarde, België

Wie kun je ontmoeten?

Vind hier alvast een selectie van aanwezige bedrijven

Microtalks

Luister naar korte voorstellingen over spitstechnologie of interessante cases van je favoriete bedrijf. Een ideale gespreksopener om er daarna op af te stappen.

Ontmoet ons team

Member Photo
CenEka

CenEka is een vereniging voor studenten computerwetenschappen en elektrotechniek aan de Universiteit Gent. We streven naar het verenigen van studenten met dezelfde interesses, introduceren nieuwe technologieën aan hun en helpen ze bij het begin van hun carrière met behulp van evenementen zoals deze.

ceneka@emecs.be

Member Photo
PKarus

PKarus is een groeiende studentenvereniging voor studenten werktuigkunde-elektrotechniek aan de Universiteit Gent. Het hoofddoel is de studenten een meer praktische aanpak te bieden, naast hun theoretische studies. Dit wordt bereikt door het organiseren van bedrijfsbezoeken, lezingen en workshops. Tenslotte promoot Pkarus het contact tussen de studenten door sociale activiteiten.

pkarus@emecs.be

Member Photo
IEEE Student Branch

IEEE Student Branch Gent vertegenwoordigt de globale organisatie, IEEE in Gent. IEEE verenigt technologie liefhebbers op het gebied van elektronica, informatica, robotica en elektrische energie door het organiseren van programmeerwedstrijden, lezingen en filmavonden. IEEE Gent biedt ook projecten aan waarin studenten ervaring kunnen opdoen bv. door het bouwen van een elektrische kart.

ieee@emecs.be